El nostre centre d'embalatge compta amb un equipament que té els últims avenços en el tractament i destriament dels ous.
De les prestacions i característiques d'aquest equip en podem destacar 4, que marquen la diferència amb la maquinària utilitzada fins ara:
-
"Crack detector" automàtic: a través d'un sistema magnetoacústic es detecten els ous trencats i/o amb fissures per petites que siguin, essent transferits a una altra línia de classificació per evitar que la resta s'embrutin.
- Ovoscopi semi-automàtic: permet assenyalar fàcilment 3 tipus de "no conformes" com els bruts i tacats mitjançant l'observació, podem assenyalar-los i llavors son apartats de la resta a una altra línia.
- Desinfecció UV: el creixement de microorganismes tan sobre els ous com sobre els rodets es redueix considerablement amb la llum ultraviolada, d'aquesta manera es redueix al mínim la contaminació creuada.
- Impressió de la data de caducitat directament sobre l'ou. Aquest procés també està controlat pel software de classificació (IHM), i permet controlar i imprimir qualsevol text directament a l'ou en el moment de pesar-los.